CaixaBank reviews

(126 total reviews)

Gonzalo Gortázar

77% approve of CEO

61% positive business outlook

CaixaBank has an employee rating of 3.8 out of 5 stars, based on 126 company reviews on Glassdoor which indicates that most employees have a good working experience there. The CaixaBank employee rating is in line with the average (within 1 standard deviation) for employers within the Finanzas industry (3.7 stars).

Reviews by job title

126 reviews
4.0
May 23, 2022
Business Outlook

Pros

Good environment; hours are not so extensive as undistry peers

Cons

bad and slow progression; old people

3y
Gracias por compartir tu experiencia en la compañía. Desde CaixaBank valoramos muy positivamente el parecer de nuestros empleados. ¡Nos alegramos de que tu paso por la compañía esté siendo positivo y tomamos nota de tus comentarios! Saludos cordiales.
5.0
Mar 9, 2022
Business Outlook

Pros

work environment, competitive salary, career opportunities

Cons

need to be fluent in Spanish

4y
Gracias por compartir tu opinión. Desde CaixaBank valoramos muy positivamente el parecer de las personas que hayan trabajado con nosotros/as, que nos ayudan a mejorar día a día. Saludos cordiales.
3.0
Jan 30, 2022

Legal attorney

Anonymous employee
Business Outlook

Pros

Good work life balance, nice clients, good peers

Cons

No career progression, no benefits

4y
Gracias por compartir tu experiencia con nuestro equipo. Nos aseguraremos de trasladar y valorar este tema internamente y buscaremos cuales son las soluciones. En CaixaBank apostamos por el talento y trabajamos para que todos nuestros profesionales puedan desarrollar su carrera profesional dentro de nuestra entidad. Un cordial saludo.
Viewing 52 - 54 of 126 Reviews

Glassdoor has 945 CaixaBank reviews submitted anonymously by CaixaBank employees. Read employee reviews and ratings on Glassdoor to decide if CaixaBank is right for you.